Je bent hier: Home › Menu
Menu's
- Lunch "Woeste Wandeling" (2-/3-gangen)
- ‘T LAND VAN WOESTYNE (3-4-5-gangen)
- MORE APPETIZERS
- CHAMPAGNEDINER i.s.m. Cave Gaëlle
Inventief en kwalitatief, af en toe van eigen kweek, hedendaags en vooral seizoensgebonden.
Kom genieten van een heerlijke lunch bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en/of dessert aan een scherpe prijs.
Elke middag van dinsdag t.e.m. vrijdag serveren wij een twee- of driegangenlunch.
€ 42,00 / € 50,00
SMALL APPETIZERS
Smaakt naar meer? Proef ook onze aanvullende appetizers.
MAKREEL
Tartaar, groene radijs, avocado, abrikoos, mikan, jus van appel & zuring
ZEEBAARS*
Zachtgegaard, broccoli, tomaat, dooierzwam, vichyssoise
LANGOUSTINE**
Mi-cuit, jonge wortel, rode puntpaprika, chorizo, Curry Madras
WILDE EEND
Filet, pastinaak, kervelwortel, vijg, sauce Cumberland
DULCEY, KOFFIE & DUINDOORNBES
3 gangen € 60,00 per persoon
Makreel, wilde eend, dulcey
Geselecteerde wijnen t.e.m. hoofdgerecht + € 16,00
Niet verkrijgbaar op vrijdag- en zaterdagavond
4 gangen* € 73,00 per persoon
Makreel, zeebaars, wilde eend, dulcey
Geselecteerde wijnen t.e.m. hoofdgerecht + € 24,00
5 gangen** € 85,00 per persoon
Makreel, zeebaars, langoustine, wilde eend, dulcey
Geselecteerde wijnen t.e.m. hoofdgerecht + € 32,00
OESTER ‘DANIEL SORLUT’
OEUF BROUILLÉ
€ 4,50 / stuk
MINI-CROQUES
€ 16,00 / 4 stuks
LOMO DOBLADO IBERICO BELLOTA
Ons exclusief champagne diner is terug.
Je kent het concept: een sfeervolle culinaire reis,
waarbij champagne de ster van de avond is. Heerlijke gerechten,
vergezeld door bruisende finesse van verschillende champagnes.
Met zorg gekozen door onze partner Cave Gaëlle.
Voor zaterdag 14 oktober zijn er nog enkele plaatsen.
Haast je en reserveer snel via Cave Gaëlle! (meer info hieronder)
AMUSES
Oester, huisgemaakte wildpaté en gerookte paling
Champagne Boizel Brut Réserve, Magnum
Champagne Pol Roger Brut Réserve, Magnum
LANGOUSTINE
Geplet, groene radijs, avocado, mikan, jus van appel & zuring
Champagne Boizel ‘Ultime’ Zéro
Champagne Pol Roger ‘Pure’
COQUILLE
Geschroeid, eekhoorntjesbrood, aardpeer, herfsttruffel
Champagne Boizel Grand Vintage 2013
Champagne Pol Roger Vintage 2015
POMME MOSCOVITE
Opperdoezer & kaviaar Imperial Heritage
Champagne Boizel ‘La Côte’ Blanc de Blancs
Champagne Pol Roger Blanc de Blancs 2015
HAZENRUG
Filet, rode biet, bataat, wijnperzik, rozemarijn
Champagne Boizel ‘Joyau rosé 2007’
Champagne Pol Roger Rosé Vintage 2015
APPEL 'TATIN’
Vidée, kalfszwezerik, eekhoorntjesbrood, zomertruffel, mousseline
Champagne Pol Roger ‘Rich’
Champagne Boizel ‘Cuvée sous Bois’
____
6 heerlijke gangen met 12 topchampagnes
€ 195 p.p. (incl. champagnes, water & koffie)
Aanvang: 19u30 stipt
Inschrijven:
Mis deze culinaire belevenis niet en reserveer jouw plekje via [email protected].
Mail uw reservatie met het aantal gewenste personen en de datum (zaterdag 14/10)
naar [email protected] en wij bezorgen u de nodige gegevens.
Inschrijving is pas definitief na betaling!
____
Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits supplement.
Vegetarisch of allergisch? Ook u kan genieten van een intense smaakbeleving op maat.