Je bent hier: Home › Menu
Menu's
Inventief en kwalitatief, af en toe van eigen kweek, hedendaags en vooral seizoensgebonden.
Kom genieten van een heerlijke lunch bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en/of dessert aan een scherpe prijs.
Elke middag van dinsdag t.e.m. vrijdag serveren wij een twee- of driegangenlunch.
€ 38,00 / € 45,00
SMALL APPETIZERS
Smaakt naar meer? Proef ook onze aanvullende appetizers.
TOMAAT
Gazpacho, fregola Sarda, ansjovis, artisjok, Roscoff ui, basilicum
FOIE**
Terrine & ganache, miso, kersen, rode biet, hibiscus, zuring
KABELJAUW*
Zachtgegaard, bouchot mosselen, prei, zeekraal, avocado, tom kha gai
KALFSWANG
Gebraiseerd, aardappelmousseline, jonge spinazie, fijne naaldboontjes, girolles, pepersaus
ABRIKOOS
Gemarineerd & coulis, amandelmousse, krokant praliné, ijs van huacatay
3 gangen € 52,00 per persoon
Geselecteerde wijnen t.e.m. hoofdgerecht + € 16,00
Niet verkrijgbaar op vrijdag- en zaterdagavond
4 gangen* € 65,00 per persoon
Geselecteerde wijnen t.e.m. hoofdgerecht + € 24,00
5 gangen** € 78,00 per persoon
Geselecteerde wijnen t.e.m. hoofdgerecht + € 32,00
OESTER ‘DANIEL SORLUT’
Fine de Claire, crème van jalapeño, kiwi, vinaigrette van kaffir & rozen
€ 5,50 / stuk
GANZENLEVER
Terrine, brioche, gelei van aardbei & steranijs
€ 7,50 / stuk
MINI-CROQUES
Gerookte kip, Cheddar, rode ui, ansjovis, gribiche
€ 14,00 / 4 stuks
LOMO DOBLADO IBERICO BELLOTA
€ 12,00 / 60 g of € 24,00 / 120 g
Aanpassingen in het menu zijn mogelijk mits supplement.
Vegetarisch of allergisch? Ook u kan genieten van een intense smaakbeleving op maat.