Droom, ervaringen, exclusiviteit, ...
Tim & Angelique
openen een restaurant.
Zoeken, vinden, schrappen.
Het is bijna als houden van of als gulzig moeten
en naar adem happen.
Durven, proberen, doen en geloven dat het kan
met een toekomst die zich spreidt tot aan de horizon.
Met een droom waarmee dat ene iets en alles begon
staan zij aan de vooravond van hun verlangen.
Zij aan zij, man en vrouw,
zo durven zij de toekomst vangen.

Add spice to your dinner met Julépice
Restaurant Woestyne omarmt u sinds 2015 in het comfort van vandaag met een knipoog naar het verleden, dat is hoe Tim en Angelique het zelf beschrijven. Daar hoort vanaf nu ook hun uniek, zelfgebakken brood bij.
Naast de klassieke zuurdesem, krijgen klanten bij hun aperitief het kruidige brood van Woestyne aangeboden. Chef Tim Vervynckt vervangt boter door olijfolie voor de malse structuur van zijn “signature”-brood. Dankzij de combinatie van suiker en grof zeezout krijgt het ook een volle smaak. Een geheime specerijenmix zorgt voor een ultieme combinatie van zoet en hartig die het brood uniek maakt in zijn soort.