DROOM, ERVARINGEN, EXCLUSIVITEIT, ...

Tim & Angelique
openen een restaurant.
Zoeken, vinden, schrappen.
Het is bijna als houden van of als gulzig moeten
en naar adem happen.
Durven, proberen, doen en geloven dat het kan
met een toekomst die zich spreidt tot aan de horizon.
Met een droom waarmee dat ene iets en alles begon
staan zij aan de vooravond van hun verlangen.
Zij aan zij, man en vrouw,
zo durven zij de toekomst vangen.
– Guy Van Sande –
 

Ontdek het restaurant


Tim Vervynckt en Angelique Maenhaut


Restaurant Woestyne gerecht

Nieuws

Boek 'Lekker historisch' met restaurant Woestyne

In Lekker historisch worden 40 horecazaken voor het voetlicht gebracht die gehuisvest zijn in een karaktervol gebouw met een opmerkelijke geschiedenis. Men laat de muren spreken en gaat op zoek naar wat elke horecazaak typeert. Daarnaast staat het boek boordevol tips, suggesties van de chefs of een hint voor een mooie daguitstap. 
Lekker historisch is tegelijk een naslagwerk, een culinaire gids en een reisgids.

Verkrijgbaar in het restaurant voor 25,00 euro.