Groot nieuws!

We hebben een geheim dat we niet langer kunnen bewaren.
Na 9 mooie jaren starten we binnenkort een nieuw hoofdstuk in onze culinaire reis op een spannende, nieuwe locatie. Alle details verklappen we nog niet. Wat we wel al kunnen delen is dat je vanaf april 2024 kennis zal maken met een verrassend nieuw concept. Een nieuwe stap zet je niet zomaar. We kunnen dit enkel door jullie steun de voorbije jaren. We nemen jullie graag mee naar de volgende bestemming. Spring mee op de kar en blijf ons volgen voor exclusieve voorproefjes van wat komt! Kan je al raden wat we in petto hebben? Zet het alvast in je agenda. April 2024. Nieuwe Locatie. Een nieuw concept dat je zal verrassen. Het aftellen is alvast begonnen…

Tim Vervynckt en Angelique Maenhaut

Julépice

Add spice to your dinner met Julépice

Restaurant Woestyne omarmt u sinds 2015 in het comfort van vandaag met een knipoog naar het verleden, dat is hoe Tim en Angelique het zelf beschrijven. Daar hoort vanaf nu ook hun uniek, zelfgebakken brood bij.

Naast de klassieke zuurdesem, krijgen klanten bij hun aperitief het kruidige brood van Woestyne aangeboden. Chef Tim Vervynckt vervangt boter door olijfolie voor de malse structuur van zijn “signature”-brood. Dankzij de combinatie van suiker en grof zeezout krijgt het ook een volle smaak. Een geheime specerijenmix zorgt voor een ultieme combinatie van zoet en hartig die het brood uniek maakt in zijn soort.

 

Ontdek Julépice